fbpx

Vreau să susțin un examen Cambridge anul acesta! 

Înscriem candidați la aceste examene din 2016 și numărul acestora este în continuă creștere. Școala noastră, din postura de centru de pregătire, a decis să ofere calificări Cambridge English, deoarece există o mulțime de beneficii cheie pentru candidații noștri. 

În timp ce unii părinți vor avea nevoie de mai multe informații pentru a înțelege valoarea învățării și evaluării limbii engleze, alții știu deja despre importanța acestora și sute de elevi urmează cursurile în centrele noastre. Acum, pe măsură ce anul școlar se apropie de sfârșit, suntem cu toții pregătiți să ne dovedim nouă înșine și lumii că știm engleză. Deci, suntem pregătiți pentru examene

Iată o listă de beneficii pentru a vă ajuta să înțelegeți valoarea acestor calificări. 

Engleza este una dintre primele trei limbi cele mai utilizate în lume 

Știați că 1,5 miliarde de oameni vorbesc engleza, ceea ce o face una dintre cele mai frecvent utilizate limbi din lume? Când aveți o calificare Cambridge English, poate fi folosită pentru a călători, a aplica pentru locuri de muncă sau pentru a obține un loc la o universitate internațională. 

Calificările Cambridge English testează abilitățile lingvistice din viața reală 

Calificările Cambridge English sunt concepute pentru a testa toate cele patru abilități: citit, scris, ascultat și vorbit. Pregătirea pentru examene îi ajută pe elevi să-și dezvolte abilitățile de care au nevoie în interiorul și în afara sălii de clasă. Engleza este o abilitate atât de importantă în lume, încât cineva care nu stăpânește foarte bine toate cele patru abilități își va reduce foarte mult oportunitățile pe care le are în educație și viața profesională. 

◙ Calificările Cambridge English sunt concepute pentru a spori încrederea 

Deoarece fiecare calificare vizează un anumit nivel din Cadrul European Comun de Referință (CEFR), cursanții pot progresa de la un nivel la altul. Calificările Cambridge English dezvoltă abilitățile și încrederea studenților, ajutând la creșterea siguranței în capacitatea de a atinge obiectivele și îi încurajează să abordeze sarcini noi și provocatoare în viitor. 

Acceptat la nivel mondial de universități, organizații și instituții 

Atunci când cursanții sunt capabili să comunice în limba engleză, au atât de multe oportunități globale la dispoziție. Peste 50% dintre angajatorii din majoritatea sectoarelor testează abilitățile de limba engleză în timpul interviului. 

Mii de universități, angajatori și guverne din întreaga lume recunosc Calificările Cambridge English, considerându-le o dovadă sigură și de încredere a abilităților de limba engleză. Acceptate pe scară largă în întreaga lume, aceste calificări sunt un semn de excelență și deschid porțile către oportunități interesante în învățământul superior și la angajare. 

Sprijin pentru cursanți și profesori 

Cambridge Assessment English a dezvoltat o mare varietate de materiale de învățare, bazate pe cercetarea modului în care copiii învață cel mai bine, astfel încât studenții noștri să își poată îmbunătăți limba engleză atât în ​​​​clasă, cât și în afara acesteia. Acestea variază de la resurse pentru clasă pentru a ajuta profesorii să ofere elevilor cea mai bună pregătire posibilă până la activități gratuite, jocuri și chestionare pentru elevi. 

Părinții sunt, de asemenea, sprijiniți în călătoria de învățare a copilului, oferind activități și sfaturi pe care le pot folosi cu ușurință acasă sau în viața de zi cu zi. 

„Pregătirea elevilor pentru calificările Cambridge English la o vârstă fragedă, de către profesori inspirați, cu ajutorul noilor tehnologii, prin progres pas cu pas, sprijin ghidat și într-un mediu de clasă sigur și motivațional, le va da puterea să reușească la toate nivelurile în viitor. Îi vedem crescând cu încrederea celor care știu că sunt de neoprit.” 

Profesor de engleză Cristina Moroșan 

Datele examenului 

YLE (Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers) – 11 aprilie 2023 

A2 KET – 10 decembrie 2022

B1 PET – Computer Based – 10 decembrie 2022 

B1 PET – Computer Based – 11 februarie 2023

B1 PET – Paper Based – 5 martie 2023

B2 FCE – 10 decembrie 2022 

C1 CAE – 1 decembrie 2022 

 Testează-ți nivelul de engleză! 

 Participați la cursuri intensive de pregătire pentru examene! 

 Înscrie-te la examen! 

Sunați acum 

0740 984 319 – prof. Ramona Bujder, coordonator Centru de Examene Cambridge