fbpx

Diana Şutac

Au trecut 5 ani de când am început să învăț engleza aici.

La început tot ce știam era să număr până la 12 și câteva animale pe care le-am învățat la grădiniță. Sau, cum ar spune copiii de azi, „eram paralelă cu engleza”. Iar eu sunt conștientă de acest lucru. Dar iată, acum engleza a devenit materia mea preferată.

Era o zi de sâmbătă când am mers pentru prima dată. Nu știam ce așteptări să am, dar eram încântată să fac ceva nou. Aveam multe emoții, deoarece eram și timidă.

Dar toate temerile mele au trecut când am intrat și am văzut-o pe doamna Cristina, care mi-a oferit un zâmbet larg și călduros. Prima zi a decurs minunat.

Cel mai mult m-au atras joculețele de pe tabla interactivă (un lucru de care toți copiii sunt atrași). Și nu voi uita niciodată că aceea a fost ziua în care am învățat să număr până la 100. Eram foarte mândră de mine.

Iar acum, după 5 ani, sunt bucuroasă de decizia pe care am luat-o atunci.

Mă bucur că am venit aici să învăț engleza. Desigur, clubul a evoluat, cu mai multe activități, mai multe profesoare foarte drăguțe care sunt gata în orice moment să te ajute.

Am reușit chiar să susțin un examen Cambridge, pe care l-am trecut cu o notă bună.

Așa că am mai luat o decizie importantă, care s-a dovedit a fi una bună: să învăț și germana în același loc.

Am început de la același nivel ca şi cu engleza, adică de la 0. Iar acum sunt mulțumită de nivelul la care am ajuns, deoarece am promovat examenul pentru clasa a IX-a cu profil bilingv.

În final, voi răspunde la întrebarea „dacă recomand Cristina Moroșan Educational Club?”. Cu siguranță!

Toate persoanele de orice vârstă care vor să învețe engleza sau germana sunt bine primite aici.

Și sunt sigură că vor reuși să atingă performanța!

Diana Şutac, cursant

Şef de promoţie 2018, Şcoala Gimnazială nr. 1 – Suceava