fbpx

Anne Marie Rusu

Viaţa este o sumă de experienţe.

Despre experienţa învăţării limbii engleze, Cristina Moroşan Educational Club a însemnat pentru noi – Theodor 5 ani şi Ştefan 13 ani – o experienţă încântătoare şi de succes .

Cum convingi un copil de 5 ani să meargă la clubul de engleză? Hmm…
… pentru că aşa trebuie?
… pentru că o să te ajute în viaţă?
… pentru că aşa fac toţi copiii?
… pentru că aşa vrea mama?

La noi a funcţionat altfel … pentru că la Cristina Moroşan Educational Club este locul unde îţi întâlneşti colegii, prietenii, sau îţi faci alţii noi, desenezi, cânţi, te joci pe calculator, te bucuri!

Şi în această atmosferă plăcută pentru copii, înveţi…pur şi simplu!… Pentru că profesioniştii pe care îi găseşti aici, te ghidează, te susţin, te învaţă… ştiu ei cum!

Noi, părinţii … ne-am trezit în vacanţă că Theodor vorbea cu un nou prieten – din Israel – cum? În engleză!! …ca să vedeţi !! :))

Altă vârstă, altă experienţă… Ştefan!
Wow! Să fii consecvent, să mergi şi în weekend la engleză, fără a simţi efort … este ceva acolo care aduce plus valoare!

Examen Cambridge – PET luat cu punctaj maxim!
Participare şi ajutor la acţiunile Clubului cu copiii mai mici!
…şi credeţi-mă, la 13-15 ani, adolescenţii nu se duc pentru că trebuie! Ci pentru că au găsit ceva acolo – oameni, valori – care i-au atras, i-au făcut să simtă că toată această experienţă le aduce un plus în viaţă!

Bravo, Ştefan! Mulţumim, Cristina Moroşan Educational Club!

Despre valorile promovate la Cristina Morosan Eeducational Club, împărtăşesc: seriozitate, consecvenţă, profesionalism, voie bună, punerea în slujba educaţiei şi dezvoltării .

Felicitări! Să rămâneţi cu inima larg deschisă! Toţi copiii, indiferent de vârstă, vin cu bucurie în locurile calde! Le simt!

Să creşteţi frumos!

Mulţumim!

Anne Marie Rusu

părinte