fbpx

Termeni şi condiţii

Cristina Moroşan Educational Club este denumirea comercială aparţinând Moroşan Cristina P.F.A., persoană juridică de naţionalitate română, având punct de lucru în STR. Bistriţei nr. 8, camerele 1-2, SUCEAVA, Jud. SUCEAVA, cu Număr de Ordine în Registrul Comerţului F33/1799/2010, COD FISCAL: 27655258, denumită în continuare „Cristina Moroşan Educational Club” sau „noi”. Adresa noastră de web este: https://www.cristinamorosan.ro.

Ne puteti contacta astfel:

– prin e-mail la adresa:  office@cristinamorosan.ro sau

– prin poștă sau curier la adresa: STR. Bistriţei nr. 8, camerele 1-2, SUCEAVA, Jud. SUCEAVA

Conţinutul şi design-ul www.cristinamorosan.ro sunt proprietatea Moroşan Cristina P.F.A. şi sunt protejate prin legislaţia română în vigoare cu privire la drepturile de autor şi drepturile conexe.

În condiţiile în care consideraţi că un anumit conţinut aflat pe site-ul www.cristinamorosan.ro încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, dreptul la viaţă privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteţi rugat să trimiteţi un email la office@cristinamorosan.ro în care să specificaţi care consideraţi că sunt drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor www.cristinamorosan.ro să acţioneze în conformitate cu dispoziţiile legale.

Acceptarea termenilor şi condiţiilor.

Prin utilizarea acestui website aţi luat la cunoştiinţă şi sunteti de acord cu termenii şi condiţiile prezentate aici, precum şi cu politica noastră de confidenţialitate. Accesul şi utilizarea site-ului www.cristinamorosan.ro sunt supuse următoarelor condiţii de utilizare, precum şi tuturor legilor aplicabile. Vizitând şi utilizând acest website, acceptaţi automat termenii şi condiţiile de utilizare.

Website-ul www.cristinamorosan.ro.

Termenii şi condiţiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului. www.cristinamorosan.ro poate conţine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea companiei noastre. www.cristinamorosan.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul şi/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

Folosirea acestui website.

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găseasca cât mai uşor informaţiile necesare şi de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a se înscrie prin intermediul unei aplicaţii online la cursurile furnizate de Moroşan Cristina PFA.
În calitate de utilizator, sunteţi de acord să nu folosiţi nici un program, aplicaţie sau orice alt mijloc de accesare automată a website-ului, în vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării website-ului. Sunteţi singurul răspunzător pentru activitatea desfăşurată pe acest website.

Înscrieri, rezervări şi achiziţii online

Pentru orice achiziţii de servicii educaţionale, de produse, comenzi, înscrieri sau rezervări, sunteţi de acord ca, în cazul în care legislaţia o impune, ulterior confirmării transmise de către echipa noastră, să semnaţi un contract de prestări servicii educaţionale. Draftul de contract poate fi transmis prin email, sau poate fi consultat la sediul nostru.

Drepturile proprietăţii intelectuale.

Continutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informaţional. Conţinutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licenţiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică Moroşan Cristina PFA. Sunteţi de acord să nu folosiţi, copiaţi, distribuiţi conţinutul acestui website în scop comercial. www.cristinamorosan.ro îşi rezervă toate drepturile pentru conţinutul acestui website.

Schimbări ale site-ului.

www.cristinamorosan.ro îşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge în orice moment, parţial sau în totalitate, conţinutul acestui site.

Legea guvernantă.

Drepturile şi obligaţiile părţilor, impuse de aceşti termeni şi condiţii de utilizare, precum şi toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate şi guvernate de legea română ăn vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluţionare în faţa unui arbitru, iar în condiţiile în care părţile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru în termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenţa va reveni instanţelor române de la sediul Moroşan Cristina PFA.