fbpx

Școala de vară a Clubului Educațional Cristina Moroșan

Ediția a 10-a: iulie-august 2023

ÎNVĂȚAȚI, TRĂIȚI ȘI IUBIȚI ENGLEZA CU ACEST AMESTEC INSPIRAȚIONAL DE PREDARE A LIMBILOR STRĂINE, ACTIVITĂȚI PRACTICE ȘI EXPERIENȚE SOCIALE IMERSIVE!

Dragi părinți și copii,

Entuziasmul, buna dispoziție și educația prin divertisment sunt cuvintele cheie care stau la baza tuturor activităților pe care le desfășurăm în cadrul Școlilor de Vară, iar standardele noastre de calitate în educație au crescut în fiecare an, odată cu experiența acumulată.

Dorim să oferim copiilor amintiri de neuitat și experiențe unice de învățare a limbii engleze prin activități care includ activități interactive, bazate pe comunicare și jocuri de rol în viața reală, pentru o experiență de învățare stimulantă și captivantă.

DESCRIERE

Copiii își vor dezvolta abilități și își vor dezvolta încrederea în anumite domenii ale limbii engleze. De la învățarea vocabularului și a funcțiilor până la vorbire, vom transforma modul în care percepeți învățarea limbii engleze.

A studia limba engleză cu noi înseamnă că veți învăța într-un mod interactiv și captivant, pentru a vă oferi o mulțime de oportunități de comunicare și conversație într-o engleză autentică și semnificativă. Folosim o combinație de lecții predate în grupuri mici și sesiuni de „engleză activă”, în care puteți aplica engleza în domenii precum matematică, limbă, științe, artă, educație fizică pentru a dezbate dileme și a rezolva mistere ( pentru copiii mai mari).

METODE DE PREDARE

  • Învățare interactivă și imersivă
  • Comunicare și conversație în limba engleză autentică, semnificativă
  • Combinație de lecții predate în grupuri mici și sesiuni de „engleză activă” – învățarea limbii engleze în interiorul și în afara sălii de clasă
  • Toate domeniile de competențe – citit, scris, ascultat și vorbit, vocabular și funcții, toate predate la diferite niveluri de vârstă
  • „învățare prin practică” – activități de vorbire în perechi și în grup, jocuri de rol, jocuri, chestionare și activități de rezolvare a problemelor

EXPERIENȚA

Jocul și învățarea în aceeași locație oferă o călătorie unică de învățare, similară cu cea a unei tabere de engleză. Locația este un mediu sigur, cu personal excelent, iar tot personalul implicat este verificat și instruit.

Școala de vară a Clubului Educațional Cristina Moroșan este locația perfectă pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de limba engleză, cu oportunități de a exersa cu vorbitori nativi și non-nativi de engleză. Petrece timp de calitate cu oameni de calitate și leagă prietenii de lungă durată.

Școala de Vară se va desfășura în Suceava la Gradina de vară Eden Garden și în Rădăuți la Restaurant Țărăncuța. Ambele locații oferă un cadru sigur și liniștit, includ facilități precum foișoare, mâncare delicioasă și servicii de calitate, pentru o experiență de învățare a limbii engleză complet captivantă.


Intervalul de vârstă este 4 – 12 ani

Explorers: 4 – 6 ani

Masters: 7 – 12 ani

Programul se desfășoară în intervalul: 8:30 – 14:00 în Suceava

Programul se desfășoară în intervalul: 8:30 – 17:00 în Rădăuți

08.30 – 09.00sosirea copiilor
09:00 – 10:00prima rundă de activități
10:00 – 10:30pauză de sandvici
10:30 – 13:00a doua rundă de activități
13:00 – 13:30masa de prânz
13:30 -14:00plecarea copiilor care participă la programul din Suceava
14:00 -16:00a treia rundă de activități
16:00 -16:30pauză pentru desert
16:30 -17:00plecarea copiilor care participă la programul din Rădăuți

Sună acum pentru detalii:

0740 179 881 – profesor Alexandra Sandu ( Suceava )

0754 435 692 – profesor Otilia Mocanu ( Rădăuți )