Cursuri Germană Clasele V-VIII

Cursuri Germana Clasele V-VIII
Cursuri Germana Clasele V-VIII

Organizăm cursuri interactive de limba germană pentru elevii din ciclul gimnazial, atât pentru începători, cât și pentru cei care au cunoștințe de bază și studiază deja această limbă străină la școală.

În cadrul ședințelor săptămânale, copiii vor interacționa și vor participa la activități antrenante, vor beneficia de tehnici moderne de predare și resurse online interactive și își vor îmbunătăți abilitățile de scris, citit, vorbit și ascultat, dezvoltându-și atât încrederea în sine, cât și în propriile abilități de învățare.

Periodic organizăm evaluări pentru a măsura progresul fiecăruia și de asemenea, lecții demonstrative în care părinții sunt invitați să asiste și la finalul cărora sunt informați cu privire la rezultatele obținute de copii pe parcursul anului.

Pentru a-și însuși aceste abilități, copiii ar trebui să participe la cel puțin o ședință pe săptămână, dumneavoastră putând opta pentru una din următoarele 3 variante de predare: fizic (clasic), online și hibrid (fizic + online). Noile servicii derivă din contextul epidemiologic actual și mențin procesul de învățare la cel mai înalt nivel!

Preţul unui abonament lunar este de 320 de RON.