Cursuri Engleză Clasele I-IV

Cursuri engleză i-iv
Cursuri engleză I-IV

Din dragostea noastră pentru copii și dorința de a-i ajuta și ghida încă din primii ani de studiu, am creat aceste cursuri interactive în care punem la dispoziție cele mai moderne instrumente de învățare.

Conceptul după care ne ghidăm este de educație prin divertisment, astfel ședințele de 90 de minute sunt interactive, copiii fiind în permanență implicați în activități, motivați și atent monitorizați.

Cursanţii noi beneficiază de o evaluare inițială gratuită, în urma căreia sunt încadrați în grupa potrivită vârstei și nivelului de cunoștințe.

Pe parcursul anului școlar, elevii au șansa de a-și dezvolta și îmbunătăți toate cele 4 abilități : Speaking (vorbit), Listening ( ascultat), Reading (citit) si Writing (scris).

Periodic organizăm evaluări pentru a măsura progresul fiecăruia și de asemenea, lecții demonstrative în care părinții sunt invitați să asiste și la finalul cărora sunt informați cu privire la rezultatele obținute de copii pe parcursul anului.

Pentru a-și însuși aceste abilități, copiii ar trebui să participe la cel puțin o ședință pe săptămână, dumneavoastră putând opta pentru una din următoarele 3 variante de predare: fizic (clasic), online și hibrid (fizic + online). Noile servicii derivă din contextul epidemiologic actual și mențin procesul de învățare la cel mai înalt nivel!

Preţul unui abonament lunar este de 300 de RON.