fbpx

Lecții deschise – aprilie 2019

Dragi părinți, în perioada 15 – 19 aprilie 2019 sunteți așteptați din nou la lecțiile deschise!

Vă reamintim că:

Pe parcursul anului școlar organizăm 3 sesiuni de lecții deschise în care invităm toți părinții  să-și asiste copiii în timpul unei ședințe de limba engleză sau germană.

În timpul acestor ședințe părinții pot vedea cum învață copiii, ce materiale și metode sunt folosite și cum pot la rândul lor să-i ajute în procesul de învățare.

Cu același prilej discutăm despre progresul fiecăruia, despre rezultatele la simulările de examene Cambridge și despre celelalte programe și evenimente educaționale.

Considerăm că este esențial ca părinții să cunoască în permanență nivelul copiilor lor și să comunice eficient cu profesorii cu care aceștia lucrează, de aceea

prezența este obligatorie!

Părinții bine informați iau cele mai bune decizii cu privire la educația copiilor lor! 


Ce sunt examenele Cambridge

Chiar așa, ce sunt examenele Cambridge? Pregătim sute de copii anual și în permanență suntem întrebați ce reprezintă examenele Cambridge, de la ce vârstă se pot susține și bineînțeles la ce ajută. Pot fi un factor de stres pentru copii sau îi încurajează să învețe limba engleză? Examenele Cambridge  sunt concepute special pentru copii și … Citește mai mult

Read more

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.