fbpx

Învață acum engleza online!

Dragi părinți și copii,

Vă informăm că din data de 18 martie ne vom desfășura cursurile EXCLUSIV ONLINE!

Aplicațiile pe care lucrăm ne permit să susținem cursurile în mod PROFESIONIST, INTERACTIV și PE TERMEN LUNG. Suntem recunoscători celor care au creat aceste aplicații și platforme ce au revoluționat ideea de învățare la distanță.

Cum funcționează?

Modalitatea de conectare este extrem de ușoară, aplicațiile putând fi descărcate pe orice dispozitiv – PC, laptop, tabletă sau telefon.  Lecțiile se desfășoară interactiv, față către față, cu audio și video de calitate foarte bună. Aplicațiile sunt ușor de folosit și atrăgătoare pentru copii. Aceștia îndrăgesc tehnologia, învață foarte repede lucruri noi și, de ce să nu recunoaștem, noi înșine învățăm uneori de la ei. Iată că am ajuns în punctul în care ne încurajăm copiii să folosească tehnologia în scopul educației și să descoperim împreună beneficiile pe care aceasta le aduce în viața noastră.

Practic, învățarea nu mai este limitată la sala de clasă, ci putem susține cursuri cu persoane aflate oriunde pe mapamond. După cum spune Albert Einstein, “In the midst of every crisis lies great opportunity”. Aducem lecțiile noastre interactive la dumneavoastră acasă, acum când suntem nevoiți să punem pe primul plan siguranța și sănătatea noastră și a copiilor noștri.

Orele desfășurate până acum ne-au dovedit deschiderea și sprijinul părinților, recunoștința lor pentru efortul și implicarea noastră, entuziasmul copiilor și mobilizarea extraordinară a echipei noastre care a reușit în mai puțin de o săptămână să mute pe online un întreg sistem educațional. Încă o dată, lucrul în echipă și comunicarea fac minuni.

Ce trebuie să țineți minte dacă doriți să învățați engleză online împreună cu noi?

  • Întreaga noastră ofertă educațională este disponibilă acum în varianta online
  • Cursurile sunt, în continuare, accesibile pentru orice nivel
  • Grupele au între 6 și 10 copii
  • Rezultatele sunt măsurabile și garantate
  • Susținem testări gratuite și lecții demonstrative gratuite pentru copiii noi între 23 martie – 10 aprilie și 20 – 30 aprilie.
  • Beneficiați de suport tehnic permanent din partea noastră
  • Plata se va face bancar, prin depunere sau virament

Pentru orice detalii, contactați-ne:

  • Telefon / Whatsapp / SMS:

0740 179 881 – prof. Alexandra Sandu, centrul Obcini

0755 412 572 – prof. Cristina Moroșan, centrul Orizont Plaza Burdujeni

0755 755 328 – Nicolae Moroșan – suport tehnic

Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi, vă urăm sănătate și Bunul Dumnezeu să ne ocrotească pe toți!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.