fbpx

Instrucţiuni de la Cambridge Assessment English 2019

Informaţii utile pentru candidaţii care vor susţine examenul KET sau PET pe data de 27 iulie la Cristina Moroşan Educational Club
  1. Candidaţii peste 14 ani nu sunt acceptaţi în examen dacă nu prezintă un act de identitate valabil şi în original (paşaport sau carte de identitate). Pentru cei care ar putea avea buletinul la preschimbat, acceptăm o copie dupa fostul buletin, numai dacă aceasta este însoţită şi de recipisa de la  Evidenţa Populaţiei, care atestă faptul că buletinul este la preschimbat. Formularul Candidate ID este aplicabil doar în cazul în care suntem anunţaţi de absenţa ID-ului înainte de examen şi îl putem completa şi semna la centru. Pentru candidaţii sub 14 ani, acceptăm paşaport, iar cine nu are, carnet de elev în original, cu foto şi vizat pe anul scolar în curs + copie după certificatul de naştere.
  2. Tot începând din ianuarie 2019, ceasurile nu mai sunt permise la mâna candidaţilor atunci când se află în sala de examen. Acestea pot fi lăsate la bagaj sau păstrate pe masa de lucru, în sala de examen. Toate celelalte aparate electronice (laptop, tabletă, telefon, ceas digital, brăţări electronice, MP4 playere) – sunt lăsate acasă sau colectate de către sub-centrul de examen şi păstrate în siguranţă până la finalul probelor scrise.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.