Sale

Cursuri Limba Germană (an școlar 2019-2020)

2.250,00 lei 2.000,00 lei

Modalități de achitare:

 • în tranșe lunare: 250 lei /lună, cu plata unui avans nereturnabil de 100 de lei la momentul înscrierii. Avansul se va deduce din plata aferentă lunii ianuarie 2020.
 • integral la înscriere: pentru plata integrală a cursurilor se oferă o reducere de 250 de lei / curs achitat, din totalul de 2250.

Detalii mai jos.

Golește
SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Cursuri de limba germană an şcolar 2019-2020

În cadrul cursurilor de limba germană, utilizăm metodologii interactive de predare, resurse și tehnologii avansate. Cursanții noștri sunt în permanență motivați, iar lecțiile la care aceștia iau parte sunt captivante și eficiente. Succesul cursurilor noastre are la bază comunicarea și modul în care se realizează aceasta între membrii clubului. Eliminând barierele dintre copii și dintre copii și profesor, se crează legături frumoase, care nu fac decât să crească motivația și plăcerea de a învăța.

Organizăm cursuri interactive de limba germană pentru preșcolari, această vârstă fiind considerată momentul perfect pentru începerea învățării unei limbi străine. De asemenea, copiii care vor urma aceste cursuri vor dobândi o capacitate superioară de înțelegere și învățare a unei limbi străine mai târziu în viață, vor reuși să se înțeleagă mai ușor cu persoane din afara culturii lor materne și vor avea un avantaj educațional, întrucât se vor dezvolta mult mai rapid din punct de vedere lingvistic.

Organizăm cursuri interactive de limba germană pentru elevii din ciclul primar, cărora le punem la dispoziție instrumente moderne de învățare, activități antrenante și jocuri educative în care se vor distra și vor învăța cu plăcere limba germană. Astfel, copiii își vor dezvolta abilitățile de scris, citit, vorbit și ascultat și vor învăța noțiunile de bază pentru a putea să folosească limba germană în anumite contexte cotidiene.

Organizăm cursuri interactive de limba germană pentru elevii din ciclul gimnazial, atât pentru începători, cât și pentru cei care au cunoștințe de bază și studiază deja această limbă străină la școală. În cadrul ședințelor săptămânale, copiii vor interacționa și vor participa la activități antrenante, vor beneficia de tehnici moderne de predare și resurse online interactive și își vor îmbunătăți abilitățile de scris, citit, vorbit și ascultat, dezvoltându-și atât încrederea în sine, cât și în propriile abilități de învățare. Periodic organizăm evaluări pentru a măsura progresul fiecăruia și de asemenea, lecții demonstrative în care părinții sunt invitați să asiste și la finalul cărora sunt informați cu privire la rezultatele obținute de copii pe parcursul anului.

De ce să alegi un curs de germană pentru copii?

Clubul nostru îmbină performanța în educație și divertismentul, noile tehnologii și creativitatea, valoarea echipei și entuziasmul elevilor pentru a trezi bucuria de a învăța în copiii din Suceava și împrejurimi, într-un mediu plăcut, care se ridică la standarde europene.

Cursurile noastre de limbi străine sunt create astfel încât elevii noștri, familiile acestora și profesorii noștri să transforme efortul învățării limbilor străine într-o experiență plăcută și eficientă, ca fundament solid pentru succesul personal și profesional.

De ce examene Goethe?

 1. Acest test îți va încuraja copilul să învețe limba germană de la o vârstă fragedă;
 2. Acest test îți va încuraja copilul să comunice în limba germană în situații reale;
 3. Îi va crea o atitudine pozitivă față de testele de limbă străină;
 4. Diplomele obținute sunt valabile toată viața și au recunoaștere internațională;
 5. Vor avea cu un examen mai puțin în perioada examenelor de la finalul anului școlar;
 6. Pot susține examenul cu recunoaștere internațională de mai multe ori într-un an;
 7. Le sunt testate toate deprinderile necesare unei comunicări eficiente: citit, scris, vorbit, ascultat;
 8. Oferă o încredere ridicată în forțele proprii;

Aceste examene îți vor oferi o bună bază de pregătire pentru viață.

Ce beneficii oferă cursurile noastre?

Îmbunătățirea abilităților de vorbire, ascultat, citit și scris, astfel dezvoltându-și atât încrederea în sine, cât și în propriile abilități de învățare.

Copiii vor interacționa și vor participa la activități antrenante, unde vor beneficia de tehnici moderne de predare, alături de resurse online interactive și jocuri educative.

Ce instrumente folosim?

În cadrul Cristina Moroșan Educational Club, procesul de învățare se desfășoară prin activități distractiv-educative diverse, precum: lucrul pe tablă inteligentă, lucrul pe fișe atrăgătoare, arts & crafts, povești, dans, cântece și jocuri tematice, lucrul pe perechi, lucrul în echipă, școli de vară și tabere, etc.

Prin folosirea materialelor în acitivitățile lor preferate se urmărește implicarea emoțională a copiilor, fiind bine cunoscut faptul că afectivitatea joacă un rol esențial în însușirea unei limbi străine.

În cadrul acestor activități se urmărește și dezvoltarea constructivă a spiritului competiției, precum și a capacității de lucru în echipă.

 

Perioada de desfășurare a cursurilor: 16 septembrie 2019 – 26 iunie 2020. Strucura exactă a anului școlar se va stabili după ce Ministerul Învățământului va publica structura anului școlar 2019-2020 în învâțământul de stat.

Durata ședinței: o oră şi jumătate, săptămânal. Pentru performanţă, se recomandă 2 până la 4 şedinţe săptămânal.

Înscrierea online: se face prin plasarea unei comenzi pe site.

Înscrierea la unul din sedii: se face la oricare din cele două sedii ale noastre: Obcini sau Burdujeni. Detalii despre cum ajungi la noi găsești aici.

Prețul cursurilor: 62,5 lei / ședinţă, respectiv 2250 lei / an școlar (36 de ședințe).

Modalități de achitare:

 • integral la înscriere: pentru plata integrală a cursurilor se oferă o reducere de 250 de lei / curs achitat, din totalul de 2250.
 • în tranșe lunare: 250 lei /lună, cu plata unui avans nereturnabil de 100 de lei la momentul înscrierii. Avansul se va deduce din plata aferentă lunii ianuarie 2020.

Cum se poate face plata:

– Numerar, la sediul la care se desfăşoară cursurile.

– Transfer bancar.

– Depunere la orice casierie a Băncii Transilvania.

Documentele necesare pentru înscriere (se pot obține în format tipărit de la oricare din sedii, sau prin email):

– Formular de înscriere

– Contract educaţional în dublu exemplar semnat de ambele părţi

– Acceptarea Regulamentului de ordine interioară

– Copie CI părinte / tutore

– Copie certificat naştere / CI cursant

 

Detalii suplimentare se pot găsi pe site, în secțiunea Întrebări Frecvente. Pentru orice întrebări legate de oferta educațională puteți lua legătura cu un reprezentant al clubului educațional prin orice modalitate prezentată aici.

Pentru performanţă, încurajăm prezenţa copilului la două ședințe pe săptămână.

Informații suplimentare

Nivelul cursantului

Preşcolari (3-6 ANI), Clasele I-IV (7-10 ani), Clasele V-VIII (11 – 14 ani), Clasele IX-XII (15 – 18 ani), Pregatire Examene Cambridge, Adult

Locație

Burdujeni, Obcini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cursuri Limba Germană (an școlar 2019-2020)”

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.