fbpx

Ateliere bilingve de lectură creativă pentru copii de 4-6 ani

Atelierele bilingve de lectură creativă pentru copii de 4-6 ani sunt create pentru a stimula curiozitatea, atenția, creativitatea, răbdarea copiilor. Într-un mediu educativ, relaxat și relaxant, petrecem timp de calitate împreună și descoperim o poveste și secretele cuvintelor din engleză.

Cu toții ne dorim pentru copiii noștri să îndrăgească lectura și să le stârnim interesul pentru citit, pentru ca pe viitor să știe să își aleagă singuri cărți de calitate. Noi vă oferim cadrul în care să își exerseze atenția la detalii și să le fie stimulată creativitatea. Împrietenim copiii și cărțile și transformăm lectura într-un bun pretext pentru conectare, socializare și schimb de idei .

Cum se desfășoară aceste ateliere:

Ne reunim, așezați pe pernuțe, în semicerc. Citim povestea, cu pauze pentru întrebări sau introducerea cuvintelor în engleză. Va fi o astmosferă relaxată, în care importantă va fi călătoria prin carte și nu finalul ei. Putem devia ușor de la poveste, dar vom păstra atenția copiilor la carte pe tot parcursul activității. La final, copiii vor participa la o activitate bazată pe acțiunea din poveste, și vor realiza un material/obiect, pe care îl vor putea lua acasă. La această vârstă e important pentru copii să conecteze noțiuni abstracte, cum sunt emoțiile sau valorile, cu ceva concret. Plutind în lumea poveștilor, la final ei așteaptă ca povestea să se materializeze în ceva. Iar dacă acest ceva este realizat de mâinile lor, cu atât mai bine.

Beneficii: o carte citită pe lună, dezvoltarea vocabularului în limba română și limba engleză, mai multă răbdare, atenție, stimularea creativității și imaginației, socializare, exersarea abilităților de motricitate fină.Așa cum v-am comunicat în afiș, atelierele se vor desfășura o dată pe lună. Astfel, datele calendaristice ale întâlnirilor sunt, după cum urmează:

  • Suceava: 21 ianuarie, 18 februarie, 18 martie, 29 aprilie, 20 mai, 10 iunie.
  • Rădăuți: 22 ianuarie, 19 februarie, 19 martie, 30 aprilie, 21 mai, 11 iunie.


Periodicitate: lunară
Durata: 1 h
Cost/atelier: 50 lei
Înscrieri
○ 0745 792 194 – Bianca David, the Expert Reader
○ 0740 179 881 – Alexandra Sandu pentru centrul din Obcini (Suceava)
○ 0741 324 713 – Daniela Hrișcă pentru centrul din Rădăuți
○ 0755 412 572 – Cristina Moroșan pentru centrul Orizont Plaza Burdujeni (Suceava)